SMTOWN 'Dear My Family' Official Video

  Рет қаралды 1,091,011

SMTOWN

SMTOWN

24 күн бұрын

From SMTOWN LIVE 2022 : SMCU EXPRESS @KWANGYA

SMTOWN Official
www.youtube.com/smtown
smtown
smtown
SMTOWNGLOBAL

Пікірлер: 5 781
Made in Busan
Made in Busan 21 күн бұрын
Shinee and SuJu don't even know how much happiness they brought into my life with their music and performances. I'm so thankful to see them here, happy and enjoying themselves.
ronckk
ronckk 14 күн бұрын
This song was included in their 2002 Winter Vacation in SM Town but sung by all the arists then. But this 2022 version is sung by the composer himself, i.e. the legendary Yoo Young Jin who has composed most of the big hits for all the SM artists! This is probably the demo for 2002 version but re-released as an original now.
ingrid delatorre
ingrid delatorre 14 күн бұрын
Jonghyun and Sulli will forever be part of this family. They will forever be remembered.
Apricot 杏子
Apricot 杏子 21 күн бұрын
Gak bisa disangkal, SMTown yang bawa aku ke dunia KPop. Dimulai dari BoA pas ngisi ost Inuyasha sekitar tahun 2003, Kangta dari drama Magician Romance sekitar tahun 2005, TVXQ dari ost One Piece tahun 2008, dan akhirnya stan Super Junior n 2009 dan sampe sekarang masih dukung semua artist artist SM 💓 dari zaman request lagu-lagu mereka di radio, sampe download sembarangan di warnet, dan sekarang udah bisa koleksi album original dan streaming di platform digital resmi 😭💓 lagu lagu SM juga gak pernah gagal. Menurut ku cuma artis dari SM yang punya tracklist paling oke dari track 1 sampe track terakhir karena memang SM seserius itu dalam menggarap musik dan konsep mereka.
ayudia xz
ayudia xz 14 күн бұрын
13 years I stan SM. From DB5K, SJ, SHINEE, SNSD, EXO, RV, NCT, WAYV, AESPA.
RAWRSOFFE
RAWRSOFFE 21 күн бұрын
I lost it when they showed that clip of SHINee hugging. They’re forever with us. All 5 ♥️
Aerish SKZ
Aerish SKZ 21 күн бұрын
9 years as an SM stan, I can't stop crying. So nostalgic. SM artists are worth to cry, worth to laugh, worth to love, and worth to stan. This family is so precious to me. ㅠㅠ
andi dewi
andi dewi 14 күн бұрын
Jadi SM stan dari jaman SMP jaman super junior dan snsd sampai sekarang sudah 24 tahun cepat banget waktu berlalu tapi tetap setia ngikutin mereka setelah Suju jadi suka banget sama EXO uri Peterpan hehehe sampai sekarang ada Aespa karena SM memang beda menurut selera ku ada satu hal yang gak bisa bikin berpaling dari anak-anak SM ini sih rendah hati dan Manner mereka benar-benar gak ada lawan apalagi senyum mereka tuh bkin semangat banget. Karya dari anak-anak SM ini yang selalu kutunggu apalagi ada NCT si bujang2 kiyowo nan meresahkan 😂 pokok nya sesayang itu sama anak-anak SM gak bisa berpaling terutama untuk Suju sih my first love di dunia per kpopan ❤️
Arvaeda Nazura
Arvaeda Nazura 14 күн бұрын
kita semua setuju bahwa SMTOWN bukan hanya tentang music... tapi juga mengajarkan tentang kekeluargaan...
Aviv Anisa
Aviv Anisa 14 күн бұрын
Seberapa hebat idol yg kalian stan sekarang, mereka nggak akan pernah ada tanpa adanya SM,agensi kpop tertua yg sampe sekarang masih eksis,yg memperkenalkan pada dunia apa itu kpop,,terimakasih udah menemani dari jaman awal SMA sampe sekarang udh mau kepala 3,kerasa banget punya keluarga besar baik itu idol dari gen 1-gen 4 sampai ke fans2 tiap group,semoga kedepan jauh lebih sukses,pinkblood forever💖💖😭😭
Merin Reji Chacko
Merin Reji Chacko Күн бұрын
This made me really emotional wow - SUJU and SHINee raised me and EXO got me through college, and now I'm doing my PhD and I wouldn't have made it without the strength that these groups give me. As Suho (and LSM now lol) says: saranghaja!
Ranjani Ranganathan
Ranjani Ranganathan 14 күн бұрын
SM Family has been the start of my K-Pop journey since 2009. The happiness that SuJu(OT15), TVXQ(OT5), F(x), Shinee ,GG has brought into my life. They have, and still are helping me sail through the toughest part of life! Without a doubt if SM Hadn't been there I wouldn't be able meet these wonderful artists. Always thankful to SM Family. For making life little more bearable and adding more colour and happiness in my day to day life. 🙏🏻
Sarah Rahim
Sarah Rahim 21 күн бұрын
When you are a fan of one SM group , you automatically find yourself a fan of all SM family
lucy ordoñez
lucy ordoñez 14 күн бұрын
SHINee siempre será mi grandiosa puerta de mi entrada a este hermoso mundo , los amo y amaré toda mi vida y siempre serán mis 5 diamantes. Onew , Taemin, Jonghyun, Key y Minho incomparables , los amo 💎🙏!!
Anggie Lin
Anggie Lin 21 күн бұрын
Being SM Stan for 21 years,so proud to be part of them. This song never failed to make my eye teary.
KENIA
KENIA 14 күн бұрын
suara Yoo Young Jin-nim gila bangetttt. sedih iya strong iya huhu thank you SM Family!!!
Jhay Ramos
Jhay Ramos Күн бұрын
As a 14 years SM Stan, started with Super Junior and Girls' Generation era, I've watched these idols surpassed hardships and issues. Knowing the training of SME, these idols really sacrificed and endured everything to live their dreams. I'm still looking forward to the day where TVXQ is 5, Super Junior is 13, SNSD is 9, F(X) is 4, Shinee is 4, and EXO is 12. (We can't bring Sulli and Jonghyun back 😢). I will still be cheering Red Velvet, NCT, and Aespa with their achievements. Nothing beats the talent these idols have. No matter how many groups surpassed their achievements and awards, no one can beat the legacy they brought to the kpop world (music industry in general). Thank you Lee Soo Man for bringing these idols to life. I will be forever SM Stan! We love you SM Town!
Sabrina
Sabrina Күн бұрын
Senang bisa mengenal kalian, bangga menjadi bagian dari SM STAN, terima kasih banyak tanpa kalian hidup ku gaakan seberwarna ini🥺🤍✨
shell
shell 21 күн бұрын
Couldn't stop my tears when they showed clips of everyone during their rookie days
Daniela Nuñovero
Daniela Nuñovero 21 күн бұрын
Ver a Super Junior y a SHINee me han hecho llorar demasiado 😭😭 Amo que hayan crecido demasiado 💙💙💙💙 Por mucho más tiempo apoyándolos 🥰
TOP 21 neo chaotic clips of 2021
34:47
neo chaotic
Рет қаралды 421 М.
Сім'я Яремчуків, співають всі пісню Родина
4:22
Яремчуки Дмитро Назарій Yaremchuk
Рет қаралды 615 М.
SMTOWN '빛 (Hope from KWANGYA)' MV
6:55
SMTOWN
Рет қаралды 2,8 МЛН
GOT the beat 'Step Back' Dance Practice Behind
7:25
Girls On Top
Рет қаралды 2,8 МЛН
EXO(엑소)- Acoustic Session + Lady Luck +(시선둘,시선하나)What If..
13:50